Spoštovani člani, starši in podporniki prleškega juda!

V prleških judo klubih si prizadevamo, da bi našim članom in članicam zagotavljali čim bolj kakovostne in cenovno ugodne programe. Delujemo v javnem interesu, zato smo po zakonu o dohodnini (142. člen) upravičeni do donacij v višini do 1 % dohodnine, ki nam jo lahko namenite davčni zavezanci rezidenti.

Vabimo vas, vaše družinske člane in prijatelje, da naše delo podprete tako, da namenite delež svoje dohodnine našim klubom ali Prleški judo zvezi. To vas nič ne stane, saj gre za prerazporeditev sredstev, ki jih kot davčni zavezanci za dohodnino že plačate v državni proračun.

Delež dohodnine lahko zelo enostavno, donirate kar na spletni strani Olimpijskega komiteja Slovenije. S klikom spodaj lahko izberite klub, ki ga želite podpreti.

Vpišite zahtevane osebne podatke in se z miško ali s prstom podpišite.

Zahtevo za namenitev lahko tudi  kadar koli vložite prek sistema eDavki, pisno ali ustno na zapisnik pri davčnem organu. Finančni organ bo upošteval tiste veljavne zahteve, s katerimi bo razpolagal na dan 31. decembra leta, za katero se dohodnina odmerja. Vsaka zahteva velja do trenutka, dokler finančni organ ne prejeme nove, kar pomeni, da lahko razpoložljivi del dohodnine kadarkoli namenite drugemu upravičencu, če to želite.

Če želite donirati že delež dohodnine za tekoče leto, vas prosimo, da zahtevek pošljete ali dostavite pred 31. decembrom.

Če želite, lahko vlogo oddate tudi preko spletnega portala edavki. Več informacij dobite tukaj. Seveda pa lahko še vedno ročno izpolnite obrazec in ga po navadni pošti pošljete na finančni urad ali pa ga podpisanega izročite vašemu trenerju.

Za vašo donacijo in podporo se vam vnaprej zahvaljujemo. Hvala seveda tudi vsem, ki ste nas že podprli. Skupaj smo močnejši.